Termeni si conditii


Daca intentionati sa utilizati acest site, atunci sunteti conditionati de urmatorii termeni si conditii de pe aceasta pagina.

 

Prin accesarea informatiilor si materialelor de pe acest site, acceptati, fara limitare, sau calificare termenii si conditiile.

 

Daca nu sunteti de acord cu oricare din termenii si conditiile de pe aceasta pagina va rugam sa nu folositi acest site sau materialele pe care le contine.

 

Acest site isi rezerva dreptul, în propria libertate de decizie, de a modifica, schimba sau altfel actualiza acesti termeni si conditii in orice moment, prin utilizarea acestui site, trebuie sa fiti de acord cu aceste modificari sau actualizari.

 

Toate materialele de pe acest site sunt proprietatea Zamfir V. Marius Ciprian Intreprindere Familiala, abilitată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Comisia SSM, certificata in domeniul Situatiilor de Urgenta si certificata RVSTI –  ISCIR.

 

Ne adresam in principal tuturor persoanelor care au absolvit cursuri in domeniu, serviciilor externe care sunt la inceputul activitatii in domeniul sanatatii si securitatii in munca si PSI, cat si firmelor care doresc cu o investitie minima si cu putin efort sa respecte legislatia in domeniul SSM si PSI.

 

 Menţionam ca documentaţiile sunt detaliate si adaptate după ultimele reglementari in vigoare respectand toate condiţiile cerute de către inspectorii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenta si din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca.